Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
« Terug naar het overzicht

Details

Kleur: Vos
Geboortejaar 2012
Stokmaat: 1m70
Dekgeld: € 1.000,- excl. BTW, afdracht en verzendkosten

Goedgekeurd voor:
Informatie

Chacfly PS: verrichtingskampioen met recordcijfers en Hauptprämien reserverkampioen 2018. Ere wie ere toekomt! Voor zijn verrichtingstest met het sensationele eindcijfer 9,49, waarbij hij voor maar liefst 6 criteria (interieur, karakter, werkwilligheid, vermogen, manieren en totaalindruk) het cijfer 10,0 en voor Rittigkeit 9,5 scoorde, werd deze athletische vos in Verden gekroond met de begeerde Stakkato-prijs van het Hannoveraanse stamboek. In Vechta kwam daar door de voortreffelijke kwaliteit van zijn eerste veulenjaargang ook de reservetitel van de Oldenburger Hauptprämien bij. Zijn sportcarrière startte Chacfly PS in 2016 met een bronze medialle tijdens het Hannoveraans kampioenschap in Verden. Vervolgens won hij aan de lopende band springparcoursen, waaronder alleen al in 2018 12 maal onder het zadel van Patrick Stühlmeyer. Zo wom hij eveneens de kwalificatie voor het Bundeschampionat in Klein Roscharden met een 8,8. Zijn voortreffelijke mogelijkheden in het parcours worden door zijn uitzonderlijke prestatiepedigree ondersteund. Zijn vader Chacco Blue is ’s werelds beste springhengst in de WBFSH-ranking en staat te boek als vader van maar liefst 8 deelnemers aan de WEG 2018 in Tryon. Moeder Shentara stamt af van Sir Shutterfly, de volle broer van Shutterfly van Meredith Michaels-Beerbaum, als ook halfbroer van de internationaal succesvolle springpaarden Let’s Fly van Rodrigo Pessoa en Remedi D van Marco Kutscher. In derde generatie staat de meervoudig Olympiade en wereldbekerwinnaar Dobel’s Cento van Otto Becker. Chacfly: meer prestatie is haast ondenkbaar!

Chacfly PS is goedgekeurd voor Hannover, Oldenburg-International, Mecklenburg, Rheinland, Westfalen en Zuid-Duitse verbanden.

Dekgeld:  € 1.000,- excl. BTW, afdracht, toeslag gezondheidscertificaat* en verzendkosten buitenland

* indien gebruik gemaakt wordt van vers sperma zullen de kosten van de exportdocumenten in rekening gebracht worden bij de merriehouder

WFFS-Status: negatief       

Dekking door KI en diepvriessperma

Stamboom

Chacfly PS
Tussenstreep
Chacco Blue
Shentara
Tussenstreep
Chambertin
Contara
Sir Shutterfly
Centara
Tussenstreep
Cambridge
Desiree VII
Contender
Godahra II
Silvio I
Famm
Cento
Gettina