Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
« Terug naar het overzicht

Details

Kleur: Bruin
Geboortejaar 1999
Stokmaat: 1m71
Dekgeld: € 1.800,- excl. BTW, afdracht en verzendkosten

Goedgekeurd voor:
Informatie

Balou du Rouet: Enige hengst ter wereld in zowel springen als veelzijdigheid in WBFSH top 10. Balou du Rouet is niet alleen met afstand de meest succesvolle zoon van de Olympisch kampioen en drievoudig wereldbekerwinnaar Baloubet du Rouet; hij behoort ook als veelzijdigheidsvader tot de tien beste van de wereld. Dit succes heeft hij vooral te danken aan zijn succesvolle kinderen, waaronder Bianca, Billy the Red, Saura de Fondcombe, Brilliant du Rouet, Babalou, Balou Rubin R, Balance en Baloubet. Alleen al in Duitsland registreerde zijn nakomelingen inmiddels een winsom van 3,8 miljoen Euro. Verder bracht hij inmiddels 60 gekeurde zonen, waaronder de internationaal zeer succesvolle hengsten Balzaci van Felix Haßmann, Balous Bellini van Lutz Gripshöver en Baccord van Gerrit Nieberg. Balou du Rouet startte zijn eigen carrière met een 9,2 in zijn 30-dagentest in Vechta. Na vele overwinningen in het parcours won hij eveneens de finale kwalificatie op het Bundeschampionat met een 9,2. Daarnaast was hij veelvoudig succesvol in de klasse S. Zijn moeder Georgia bracht naast Balou du Rouet ook de goedgekeurde hengste Cornet’s Balou en het succesvolle springpaard Chatinue van Patrick Döller. Balou du Rouet: een springpaardenleverancier van uitzonderlijke klasse.

Balou du Rouet is goedgekeurd voor Oldenburg, Oldenburg-International, Zangersheide, Hannover, Mecklenburg, Rheinland, Westfalen, Frankrijk, Zweden, Italië en Zuid-Duitse verbanden.

Dekgeld:  € 1.800,- excl. BTW, afdracht, toeslag gezondheidscertificaat* en verzendkosten buitenland

* indien gebruik gemaakt wordt van vers sperma zullen de kosten van de exportdocumenten in rekening gebracht worden bij de merriehouder

WFFS-status: positief      

Dekking door KI en diepvriessperma       

Stamboom

Balou du Rouet
Tussenstreep
Baloubet du Rouet
Georgia
Tussenstreep
Galoubet A
Mesange du Rouet
Continue
Georgette II
Tussenstreep
Alme
Viti
Starter
Badine
Contender
Felici Vb.Pr.St.
Domino
Georgette