Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Dekseizoen 2016

18 2 2016

Beste fokkers

Inmiddels is het nieuwe dekseizoen al van start gegaan.  De service waar we garant voor willen blijven staan, vraagt een onnoemelijke inzet van onze medewerkers, partners, maar ook van onze klanten. Om deze reden hebben we voor dit seizoen onze algemene- en dekvoorwaarden aangepast. Deze kan u terugvinden onder de kop: 'dekstation.' Graag willen we u, als vaste fokker, maar ook als nieuwe klant, in het seizoen 2016, met raad en daad bijstaan. We hopen dan, ook dit jaar een prettige samenwerking tegemoet te gaan en wensen u alvast een vruchtbaar seizoen toe.

 

Lees meer..

Naomi Nouwen en Frevo veroveren Limburgse Kampioenstitel

6 10 2015

Weert - afgelopen weekeinde werden in Belgisch Limburg de regionale dressuurkampioenschappen gereden....

Lees meer..

Laurents Siteur en Signac scoren bij debuut

28 9 2015

Weert - afgelopen weekeinde kwamen meerdere leerlingen van Niels Bax aan de start tijdens alweer de laatste outdoor dressuurwedstrijden van het seizoen 2015 ....................

Lees meer..

Spetterend Z1 debuut Nadia Haase en Damir

29 7 2015

Weert- Afgelopen weekend heeft de leerling van Niels Bax, Nadia Haase, overtuigend haar debuut gemaakt in de klasse Z1. 

Lees meer..

Leerlingen Niels Bax domineren in Nederland en België boven de 70%-grens

11 5 2015

Weert - afgelopen weekeinde wisten de leerlingen van Niels Bax vol overtuiging te domineren op dressuurwedstrijden in Nederland en België met scores van ruim boven de 70%-grens.......

 

Lees meer..

Goede resultaten voor leerlingen Niels Bax

15 4 2015

Weert - afgelopen weekeinde wisten diverse leerlingen van Niels Bax goede resultaten te behalen op diverse dressuurwedstrijden .........

Lees meer..

Janet van de Beuken en Elya Doré pakken winst

13 1 2015

Weert - afgelopen weekeinde wisten leerlingen van Niels Bax, Janet van de Beuken en Elya Doré, alle aandacht op zich te vestigen in de dressuurring. In Asten Heusden kwam .........

Lees meer..

Leerlingen Niels Bax domineren wederom dressuurwedstrijden

17 12 2014

Weert - afgelopen weekeinde wisten diverse leerlingen van Niels Bax alle aandacht op zich te vestigen tijdens verschillende dressuurwedstrijden. In Hoofddorp debuteerde amazone Saskia Kemp met haar Quarterback-zoon Quantum Leap in de klasse LI. Met de scores van 204 respectievelijk 207 punten wist de combinatie direct tweemaal de overwinning in de wacht te slepen. 

In het Brabantse Hapert kwam Christel Kwinten aan de start met haar Andretti-zoon in de klasse MII alwaar zij met een score van 193 punten de winnende titel behaalden. Met deze overwinning op zak mag de combinatie zich eveneens betitelen als indoorkampioen van de kring Eersel.

Tot slot kwam Joyce Hompes in Sint Oedenrode aan de start in de klasse ZI dressuur met haar Santano-zoon Cosmo. Joyce en Cosmo behaalde een mooie 5e plaats en bekleden met nog één wedstrijd te gaan de tweede plaats in de selectie van kring Eindhoven.

Ook Niels Bax zelf kwam afgelopen weekeinde aan de start met de nog jonge Gribaldi-dochter Enya van de familie Lisman. Enya acteerde pas voor de tweede keer in de wedstrijdring in de klasse LII en wist daarbij met scores van bijna 67% de 2e en 3e plaats te behalen.

Lees meer..

Bart van Heugten pakt overwinning in klasse ZI

29 10 2014

Weert - afgelopen weekeinde kwamen meerdere leerlingen van Niels Bax aan de start op diverse dressuurwedstrijden. In het Brabantse Liempde kwam Bart van Heugten aan de start met de imposante Obelisk-zoon Alfred in de klasse ZI. Met de geweldige score van 223 punten wist de combinatie de winnende titel op te eisen.

In het Limburgse Reuver kwam Elya Doré aan de start in de klasse D-ZII met haar pony Björn. Ook Elya wist de overwinning te behalen met een score van maar liefst 67,75%.

Tot slot was het Nadia Haase met haar vosruin Damir, die in het westelijke deel van Nederland aan de start verscheen in de klasse MI. Evenals Bart en Elya wist Nadia haar proef winnend af te sluiten met niet minder dan 200 punten.

Lees meer..

Prijzenregen voor leerlingen Niels Bax

1 10 2014

Weert - afgelopen zondag domineerden leerlingen van Niels Bax op diverse wedstrijden. In het Limburgse Blerick kwam Jeanette van de Beuken aan de start in de klasse MI met de Sandreo-dochter Davina. De combinatie wist de 1ste plaats te veroveren met de score van maar liefst 205 punten, waarmee zij een afstand van niet minder dan 12 punten op de concurrentie namen.

In Uden kwamen Shanice van Dinther en Elya Doré aan de start in de klasse ZII voor pony's. Shanice debuteerde met haar ponyhengst Dancer in deze klasse en wist direct de overwinning te behalen met een score van 65,9%. In dezelfde rubriek veroverde Elya Doré met haar pony Björn de 2e plaats met 64,36%. In de tweede was het de eer aan Elya en Björn om de winnende titel te veroveren met een score van 63,93%.

Lees meer..

12345678910>>© De IJzeren Man 2010    -    Webdesign: Wiwi Websolutions