Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Laurents Siteur en Signac scoren bij debuut

28 9 2015

« Terug naar projectenoverzicht

Weert - afgelopen weekeinde kwamen meerdere leerlingen van Niels Bax aan de start tijdens alweer de laatste outdoor dressuurwedstrijden van het seizoen 2015. In Leende kwam Laurents Siteur aan de start met de impossante San Dior-zoon Signac. De combinatie maakte Signac's wedstrijddebuut in de klasse B en scoorde vol overtuiging boven de 70%-grens en veroverde daarmee de 2e plaats.

In Leende kwam eveneens Bart van de Heugten aan de start. Met de expressieve Fred veroverde Bart in de klasse ZII de winnende titel met 211 punten.

In Blerick was het de eer aan Janet van de Beuken, die met Davina in de klasse MII de overwinning als ook de reserve titel pakte en met met Wissel in de klasse ZII de 7e plaats veroverde.

In Uden kwam Nina Jansen met haar pony's Coco en Macho aan de start in de klasse MI. Met Coco veroverde Nina in de beide proeven de 1ste plaats met respectievelijk 206 en 199 punten en met Macho veroverde zij met 204 punten de 2e plaats.

Tot slot kwam Naomie Nouwen in Belgie aan de start met haar zwarte Epke en wist in beide proeven te scoren. In de eerste proef veroverden zij de 2e plaats met 67,6% en in de tweede proef de 3e plaats met 71,5%.


© De IJzeren Man 2010    -    Webdesign: Wiwi Websolutions