Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Succesvol weekend voor leerlingen van Niels Bax

21 2 2016

« Terug naar projectenoverzicht

Weert - Dit weekend verschenen leerlingen van Niels Bax in binnen- en buitenland op wedstrijd, zeker niet onverdienstelijk.

Tahnee Meyssen beet de spits af en wist tijdens haar internationaal debuut op het CDI te Nice, Frankrijk, volop te scoren met haar superpony, Matcho. Op vrijdag won het fijn op elkaar afgestemde duo met 66.838% en bleef nipt de concurentie voor. Op zaterdag namen Tahnee en Matcho op meer overtuigende manier de leidersrol op zich en wisten ze 69.419% te scoren. Eén jury beloonde hun sierlijk optreden zelfs met 72%! Ten slotte, vandaag, tijdens de Freestyle, werd Tahnee's optreden wederom gesmaakt en scoorde ze 71.375%, ruim voldoende voor de overwinning en sprong vooral het galopwerk van de getalenteerde combinatie in het oog.

Op zaterdag was het Christel Quinten, die in Geldrop bij Ruitersportcentrum Meulendijks, in de klasse Z2 met haar paard Eclipse (V Andretti) met de overwinning aan de haal ging. Zij scoorden een overtuigend percentage van 66.18, mede gevormd door de prachtige drafstukken.

Vandaag kwam ook medewerker Laurents Siteur aan de start in Geldrop. Hij verscheen in de klasse L2 met zijn paard Signac (San Dior x D-Day). Laurents wist zijn langbenige eyecatcher desondanks hun prille sportieve carriere, met voldoende overtuiging rond te sturen en scoorde 65.33 en 66%, goed voor tweemaal de derde prijs.

De hekkensluiter van het weekend was Nina Jansen. Nina verscheen vandaag met haar pony's op het Limburgs Kampioenschap in de klassen D-M1 en D-M2. Zowel met Matcho in de D-M1, als met Coco Chanel in de D-M2 wist Nina door haar volharding en zeer correcte proeven, de reseverve titel op te eisen!

Wij wensen alle ruiters van harte gefeliciteerd met hun puike prestaties!


© De IJzeren Man 2010    -    Webdesign: Wiwi Websolutions